За Нас:

Barbers Crew е бранд, основан в Скандинавия(Норвегия) през 2019г, от братя Антонови. Основната им е цел да създават тендеции за модерни прически и стилни бради. С дългогодишния си опит и доказали се в бранша там, днес те отварят врати на нова бръснарница във Варна, Св. Св. Константин и Елена. Там те ще ви посрещнат с блага усмивка и обслужване на професионално ниво.

НАШИЯ ЕКИП

mustages

Екип от професионалисти,
нашите барбери и стилисти

Васил
Антонов

facebook_icon_crewinstagram_icon_crew

Собственик на Barbers CREW barbershop. Възпитанник на академия за бръснари Head Hunters . Работил както в чужбина така и в България той се стреми винаги към савършенство и прецизност във всеки детайл. Работата за него е удоволствие и ще се погрижи за вашата визия с внимание , уважение и професионализъм.

Иван
Антонов

facebook_icon_crewinstagram_icon_crew

Собственик и основател на бранда Barbers Crew . Майстор от Норвежката бръснарска школа както и дипломиран в школата на HeadHunters практикувал и работил в Норвегия последните 10г като е създал свой собствен и уникален стил в прическите и брадите. Обича да изпипва всеки детайл до съвършенство. Иван ще ви даде съвети за най-подходящата прическа за вас както и насоки как да се грижете и подържате вашата коса и брада.